FAQ’s

Is mijn privacy gegarandeerd?

Ik werk niet in opdracht van anderen dan de mensen die mij inschakelen en jij bent mijn klant. Dit betekent dat niemand informatie krijgt over hetgeen je me vertelt, tenzij je dat zelf wilt. Dit betekent ook dat je niet doorverwezen hoeft te worden via de huisarts, bedrijfsarts of je werkgever. Je kunt mij gewoon rechtstreeks benaderen, zonder tussenschakel en zonder tussenkomst van een zorgverzekeraar.

Wat kost het?

Het tarief is 150 euro per gesprek, voor werkgevertrajecten gerelateerd aan loopbaancoaching, outplacement en managementontwikkeling. En heb je mijn hulp nodig, maar onvoldoende middelen? Mail of bel me, dan kunnen we samen naar een oplossing zoeken.

Hoe kun je me bereiken?

Stuur me een e-mail via pascal@dewijngaert.nl, dat gaat het snelst. Ik reageer in ieder geval dezelfde dag op e-mails en regelmatig al binnen een paar uur. Bellen is soms wat lastiger, want tijdens de gesprekken die ik voer neem ik (uiteraard) mijn telefoon niet op.

Wat kun je verwachten?

Antwoorden op onder meer de volgende vragen:

Hoe begin ik mijn carrière succesvol? Hoe kan ik mijn talenten ontdekken en benutten? Hoe kan ik mijn waarde voor het bedrijf optimaliseren/maximaliseren?

Wat betekent geluk voor mij? Wat maakt me gelukkig? Ik loop vast in mijn loopbaan. Hoe kan ik op een goede manier verder? Ik presteer slecht en weet niet hoe het komt, beschik ik wel over de vereiste vaardigheden? En hoe kan ik deze ontwikkelen?

Voor sporters Mijn sportieve prestaties zijn niet goed. Ik heb misschien wel last van de druk. Hoe kan ik dat veranderen?

Voor werkgevers: Ik wil de talenten van mijn mensen vaststellen en ontwikkelen, hoe doe ik dat?