Over Pascal

Pascal de Wijngaert (1971) is in 2001 gestart als zelfstandig werkend psycholoog/therapeut. Opgegroeid in een volkswijk, heeft hij altijd deel uitgemaakt van veel verschillende groepen mensen in zeer diverse milieus. Dat was weleens lastig schakelen. In zijn werk is dat nu niet meer van belang. Hij werkt vanuit zijn hart met volledige aandacht voor jou, voelt aan wat er speelt en benoem dat. Dat wordt door mensen als zeer prettig en vertrouwd ervaren. Hij is een positief ingesteld mens, houd van plezier maken en geef veel aandacht en respect. Zijn stelregel is dat mensen altijd met meer energie de deur uitgaan, dan dat ze zijn binnengekomen.

Verder is hij oprecht, integer en voelen zijn uitdagende confrontaties plezierig aan. Mensen voelen zich bij hem veilig, snel op hun gemak en worden uitgedaagd om in een professionele setting open het gesprek in te gaan. Mede hierdoor verlopen de vorderingen dan ook vaak verrassend vlot. Sport, mensen  (in het bijzonder zijn dochter) , nieuwe uitdagingen en iets ondernemen geven zijn leven zin.

foto met isabel Door middel van individuele coaching helpt Pascal jou om je loopbaan en levenspad succesvol invulling te geven. Zelfontplooiing en levensgeluk voor iedereen mogelijk maken, drijft hem. Mensen komen met behulp van zijn professionele en vertrouwenwekkende coaching bij hem tot snelle vooruitgang en hun beste prestaties. Ze komen meer in verbinding met zichzelf en hun omgeving, waardoor eigenwaarde, zelfvertrouwen, voldoening en levensgeluk toenemen. Het motiveert hem mensen te helpen weer helemaal tot leven komen. Dat ze zichzelf uit de modder trekken en vol kracht en vertrouwen weer verder kunnen gaan, zonder hiervoor afhankelijk te zijn van anderen.

Wat is zijn opleidingsachtergrond?

Hij heeft diverse opleidingen doorlopen: HAVO, Middelbare Ondernemerschool, Hoger Beroepsonderwijs en de Universiteit, waar hij is afgestudeerd als Psycholoog van Arbeid en Gezondheid en Sportpsycholoog. Meer informatie vind je op zijn LinkedIn-pagina.  Hij werkt in diverse samenwerkingsverbanden met andere zeer ervaren psychologen samen, zoals De Werkpsycholoog en United Psychologists.   UP 2

Ook maakt hij deel uit van Ondernemersvereniging Kennispark en veel van zijn cliënten zijn werkzaam bij de werkgevers die op Kennispark gevestigd zijn. Hij is aangesloten bij de beroepsorganisaties NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en VSPN (Vereniging voor SportPsychologie in Nederland) en werkt volgens hun beroepscode.

Enkele van zijn opdrachtgevers:

livio

+46_logologo ac tronics  logoMedlon logo logo-yer