Zeer korte wachttijden (binnen 24 uur af te nemen, inclusief een eventueel advies). Scherpe tarieven. Binnen ons samenwerkingsverband van psychologen, E-Assessment.online bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland.

E-assessments zijn uitzonderlijk geschikt voor MKB bedrijven.

Als MKB bedrijf beschik je vaak niet over specifieke deskundigheid op HR gebied. Wij kunnen met onze jarenlange ervaring jouw gehele personeelsbestand helpen bij hun ontwikkeling en doorgroei en jou adviseren welke talenten beschikbaar zijn en aangewend kunnen worden. 

Naast testen zetten wij daar onze psychologische kennis in tijdens de gesprekken om tot de kern te komen en beweging in gang te zetten. Zodat je precies weet welk gedrag jouw medewerkers kunnen gaan vertonen om effectief en doelgericht de missie en visie van jouw bedrijf invulling te geven!  

Zeer korte wachttijden (binnen 24 uur af te nemen, inclusief een eventueel advies). Scherpe tarieven. Binnen ons samenwerkingsverband van psychologen, E-Assessment.online bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland.

E-Assessments zijn uitzonderlijk geschikt voor MKB bedrijven

Niet alleen vanwege de scherpe tarieven. Ook vanwege de afwezigheid van reistijd en -kosten en de snelheid van afname (binnen 24 uur te realiseren!). Binnen ons samenwerkingsverband van psychologen, E-Assessment.online bedienen we opdrachtgevers in heel Nederland.

Als MKB bedrijf beschik je vaak niet over die specifieke deskundigheid op HR gebied. Wij kunnen met onze jarenlange ervaring het talent en potentieel van jouw gehele personeelsbestand in kaart brengen en hen helpen bij hun ontwikkeling en doorgroei.  Naast testen zetten wij daar onze psychologische kennis voor in tijdens de gesprekken om tot de kern te komen en beweging in gang te zetten. Met behoud van veiligheid geven we mensen vertrouwen in verbinding met hunzelf en hun omgeving.

Het resultaat? Je weet precies welk gedrag jouw medewerkers kunnen gaan vertonen om effectief en doelgericht de missie en visie van jouw bedrijf invulling te geven!  

MKB? Kies voor E-Assessment.online!