“There is no easy walk to freedom anywhere, many of us have to cross through the valley of the shadow of death again and again before we reach the mountaintops of our desires” (Nelson Mandela).

Hypnotherapie wordt op steeds grotere schaal ingezet bij het leren omgaan met pijn, het verwerken van pijn en het verhogen van relaxatie. Diverse ziekenhuizen maken reeds gebruik van specialisten met ervaring in de hypnotherapie, bijvoorbeeld bij het toedienen van pijnlijke behandelingen.

Hypnotherapie wordt op steeds grotere schaal ingezet bij het leren omgaan met pijn, het verwerken van pijn en het verhogen van relaxatie. Diverse ziekenhuizen maken reeds gebruik van specialisten met ervaring in de hypnotherapie, bijvoorbeeld bij het toedienen van pijnlijke behandelingen. Hypnotherapie kan namelijk worden aangewend om spierspanning te verlagen, diepe ontspanning te bewerkstelligen en de aandacht naar een fijne plek in het lichaam te brengen, zodanig dat pijn niet of sterk verminderd wordt waargenomen. Voor veel mensen biedt hypnotherapie een uitkomst, omdat deze vorm van therapie voorkomt dat klachten ontstaan en dus spanningen en angst helpt te voorkomen.

Om je maximaal te kunnen ontspannen en pijn beter te kunnen dragen, kan ik je verder helpen. Neem hiervoor contact op.

DutchEnglishGerman