“There is no easy walk to freedom anywhere, many of us have to cross through the valley of the shadow of death again and again before we reach the mountaintops of our desires” (Nelson Mandela).

Mindfulness is niet slechts een modegrill. Steeds vaker zien we dat mindfulness wordt ingezet om psychisch onbehagen te verminderen en mensen te helpen met het loskomen en verwerken van stress en spanning.

Mindfulness is niet slechts een modegrill. Steeds vaker zien we dat mindfulness wordt ingezet om psychisch onbehagen te verminderen en mensen te helpen met het loskomen en verwerken van stress en spanning. Mindfulness stelt mensen in staat om meer in het hier en nu te leven, en emoties uit het verleden of zorgen over de toekomst los te laten.

Mindfulness technieken zijn onderdeel van een individueel begeleidingstraject. Zo bieden wij clienten de mogelijkheid om ontspanning, ademhaling, relaxatie, focussen, bewustzijnsoefeningen te leren en te oefenen en zo meer te verbinden met innerlijke stabiliteit en kracht.

Voor trainingen in mindfulness kun je tevens contact opnemen.