Werken vanuit het hart
Pascal de Wijngaert (1971) is in 2001 gestart als zelfstandig werkend psycholoog/therapeut. Opgegroeid in een volkswijk, heeft hij altijd deel uitgemaakt van veel verschillende groepen mensen in zeer diverse milieus. Dat was weleens lastig schakelen. In zijn werk is dat nu niet meer van belang. Hij werkt vanuit zijn hart met volledige aandacht voor jou, voelt aan wat er speelt en benoem dat. Dat wordt door mensen als zeer prettig en vertrouwd ervaren. Hij is een positief ingesteld mens, houd van plezier maken en geeft veel aandacht en respect. Zijn stelregel:

“Mensen gaan altijd met meer energie de deur uit,
dan dat ze zijn binnengekomen.”

Verder is hij oprecht, integer en voelen zijn uitdagende confrontaties plezierig aan. Mensen voelen zich bij hem veilig, snel op hun gemak en worden uitgedaagd om in een professionele setting open het gesprek in te gaan. Mede hierdoor verlopen de vorderingen dan ook vaak verrassend vlot. Sport, mensen  (in het bijzonder zijn dochter), en hen klaarstomen voor de wereld van morgen, nieuwe uitdagingen en iets ondernemen geven zijn leven zin.

Psycholoog & coach 
Door middel van individuele coaching helpt Pascal jou om je loopbaan en levenspad succesvol invulling te geven. Zelfontplooiing en levensgeluk voor iedereen mogelijk maken, drijft hem. Mensen komen met behulp van zijn professionele en vertrouwenwekkende coaching bij hem tot snelle vooruitgang en hun beste prestaties. Ze komen meer in verbinding met zichzelf en hun omgeving, waardoor eigenwaarde, zelfvertrouwen, voldoening en levensgeluk toenemen. Het motiveert hem mensen te helpen weer helemaal tot leven komen. Dat ze zichzelf uit de modder trekken en vol kracht en vertrouwen weer verder kunnen gaan, zonder hiervoor afhankelijk te zijn van anderen.

Pascal is aangesloten bij de beroepsorganisaties NIP (Nederlands Instituut van Psychologen) en VSPN (Vereniging voor SportPsychologie in Nederland) en werkt volgens hun beroepscode. Ook is Pascal een gecertificeerd EMDR therapeut via ACT – EMDR Centrum Nederland

Opleidingsachtergrond
Pascal heeft diverse opleidingen doorlopen: HAVO, Middelbare Ondernemerschool, Hoger Beroepsonderwijs en de Universiteit, waar hij is afgestudeerd als Psycholoog van Arbeid en Gezondheid en Sportpsycholoog. Bekijk zijn LinkedIn voor meer info >>>

Samenwerking
Hij werkt in diverse samenwerkingsverbanden met andere zeer ervaren psychologen samen, zoals De Werkpsycholoog en United Psychologists.

UP 2

Ook maakt hij deel uit van Ondernemersvereniging Kennispark en veel van zijn cliënten zijn werkzaam bij de werkgevers die op Kennispark gevestigd zijn. Daarnaast is Pascal ook lid van de Stichting Faculty Club van de Universiteit Twente en de Bleek Ondernemers Sociëteit van voetbalvereniging Rigtersbleek.

Opdrachtgevers
Een kleine greep uit enkele opdrachtgevers die gebruik hebben gemaakt van de kennis, expertise en ervaring van Pascal. .