“There is no easy walk to freedom anywhere, many of us have to cross through the valley of the shadow of death again and again before we reach the mountaintops of our desires” (Nelson Mandela).

Mensen zoeken graag een psycholoog dicht in de buurt van hun huis. dat biedt veiligheid en bekendheid, vertrouwen en gemak. De Wijngaert HR Dienstverlening biedt psychologische hulp op een gemakkelijk te bereiken locatie, op loopafstand van Station Kennispark.

Zoek je een psycholoog dicht bij huis in Enschede?

Mensen zoeken graag een psycholoog dicht in de buurt van hun huis. dat biedt veiligheid en bekendheid, vertrouwen en gemak. De Wijngaert HR Dienstverlening biedt psychologische hulp op een gemakkelijk te bereiken locatie, op loopafstand van Station Kennispark. Als psycholoog heb ik bewust gekozen voor deze locatie op het kennispark, aangezien hier het nieuwe economische hart van de regio Twente ontstaat. Hier worden veel banen gecreëerd voor hoger opgeleid personeel.

Toegevoegde waarde psycholoog

Een psycholoog heeft dan een grote toegevoegde waarde binnen de nieuwe grote organisaties die hier aan het ontstaan zijn. Denk bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van competentieprofielen waarin talenten, eigenschappen en vaardigheden van deze medewerkers verwoord staan, het afnemen van assessments om de medewerkers hieraan te toetsen, het begeleiden van medewerkers om zich hierop te kunnen ontwikkelen, het ondersteunen van medewerkers als de kwaliteiten (mogelijk tijdelijk) onvoldoende aansluiten bij wat er van hen wordt gevraagd. Een psycholoog heeft hier dan een belangrijke toegevoegde waarde, om het functioneren van de individuele medewerkers en de organisatie als geheel te bevorderen.

Bij werkgerelateerde klachten kan een psycholoog van Arbeid en Gezondheid uitkomst bieden

Ook kan ik als psycholoog vanuit mijn rol als psycholoog van Arbeid en Gezondheid van waarde zijn om medewerkers die uitvallen voor hun werk, te ondersteunen belastbaarheid te bevorderen en met nieuw elan hun werk te helpen hervatten. Vaak zijn hiervoor enkele gesprekken (gemiddeld 5) voldoende. Mensen die een psycholoog in Enschede zoeken, zijn vaak op zoek naar begeleiding zonder wachttijden tegen een aantrekkelijk tarief. Mensen die bij mij in begeleiding komen, dienen de kosten door hun werkgever te laten dragen of de sessies zelf te bekostigen. De klik die mensen ervaren, korte lijnen, snelle inzet, begeleiding door een ervaren psycholoog dicht in de buurt zijn dan vaak doorslaggevend. Indien privacy erg van belang is en je je werkgever niet op de hoogte wil stellen, dan is het een optie de kosten particulier te dragen.

Neem contact op als je meer wil weten, gebruik hiervoor het contactformulier op deze pagina.