Beweging in ontwikkeling

Soms gaan dingen tijdelijk even niet zo gemakkelijk. Jij voelt je verre van vrij in je eigen bestaan en een lach is nauwelijks meer te zien op jouw gezicht. Slaag je erin om zelf de situatie onder ogen te zien? Of heb je blinde vlekken die je kwetsbaar maken en je blik vertroebelen? Zit je in een crisis? In je loopbaan of in een privé situatie die maakt dat, ondanks de lente, alles wat kil aanvoelt en dof kleurt? Neem het roer dan weer in handen! Ik bied help door middel van individuele coaching. Je hoeft het immers niet alleen te doen. 

Aanpak

Binnen twee gesprekken na intake en advies wordt je mentale veerkracht vergroot en je verbinding met je lichaam versterkt. Gedurende de gesprekken worden overtuigingen, diepere inzichten en verwante gevoelens en emoties besproken en waar nodig bijgesteld en verwerkt. Je kunt ieder gesprek een advies verwachten voor verdere ontwikkeling. Je staat zelf aan het roer van je leven. Hoe lang het traject duurt, dat bepaal jij!

Nieuwsgierig? Neem vrijblijvend contact op, om te kijken wat ik voor jou kan betekenen. Graag laat ik jou weer vrij voelen en weer oprecht lachen!