Nieuwsbrief mei 2019

Vrijheid & een lach  

Het was alweer een lange tijd geleden dat ik een nieuwsbrief had verstuurd. Op 5 mei, Bevrijdingdag, vond ik het een mooi moment om weer van me te laten horen. Francois, mijn tweede naam, betekent ‘vrij man’. Zo voel ik mij en dit speelt een essentiële rol in mijn werkzaamheden: mensen mentaal bevrijden. Ook is het de Wereld Lachdag. Vrijheid, ontspanning en plezier is dan ook het thema van deze nieuwsbrief. 

In de online nieuwsbrief lees je meer over persoonlijke ontwikkeling en hoe ik jou daarin kan ondersteunen middels coaching. Ook geef ik je een boekentip en deel ik een passend filmpje over kernwaarden binnen een bedrijf. Tot slot lees je een verhaal uit de praktijk; hoe een cliënt ontsnapte uit de klauwen van een light-psychopaat. 

Lees hier de nieuwsbrief ‘Uit de klauwen van een psychopaat’ >>>

Aanmelden nieuwsbrief
Vanaf nu gaan er vaker nieuwsbrieven volgen waarin ik inspiratie, informatie en advies met je deel. Wil jij de nieuwsbrief niet missen en in je inbox ontvangen? Klik hier om je in te schrijven >>>