Kansen op het Kennispark

Ik ben met De Wijngaert HR Dienstverlening verhuisd naar het Kennispark en lid van de Ondernemersvereniging. Inmiddels is dit het economisch hart van de regio en dat wordt alleen maar meer. De Twentse economie groeit sinds 2016 voor het eerst harder dan gemiddeld in Nederland sinds het einde van de textielindustrie vijftig jaar geleden. Een heel goed en mooi teken!

Hoger opgeleid personeel, met ondernemersgeest, creëert nieuwe banen. Ik kan hen de hulp bieden om die nieuwe banen goed in te vullen met de juiste mensen. Dit mag ik nu al voor een aantal grote bedrijven op het Kennispark Twente doen. Voor mij, en voor de bedrijven hier, een goede stap geweest om naar het economisch hart van Enschede te verhuizen! Samen kunnen we dit nog verder ontwikkelen en ik hoop hier met mijn assessments een blijvende bijdrage aan te kunnen blijven leveren.